Spackspuiten van uw muren of plafond

Vakkundig, effectief en efficient spackspuitwerk voor uw de muren, wanden en plafonds van uw woning.

Muren laten spackspuiten
Foto van spackspuitwerk

Wat is spackspuiten?

Spackspuitwerk, ook wel spackspuiten genoemd, is een kant-en-klaar product. Hierbij wordt uw wand of plafond geëgaliseerd door een meslaag en krijgt de wand of plafond als eindafwerking een korrelstructuur, vaak wit. De structuur kan grof, fijn, vol en open zijn. Het is een voordelige manier van stucwerk, waardoor uw woning vaak in enkele dagen spack gespoten is.

Vraag direct uw prijs op

Interesse in spackspuiten?

Vaak wordt spackspuiten toegepast in de nieuwbouwsector, maar deze manier van werken is ook geschikt voor bestaande woningen of panden, mits deze een egale/behangklare ondergrond hebben. Als uw ondergrond in principe geschikt is, maar wat werk nodig heeft, dan kunnen wij dat ook voor u repareren.

Heeft u interesse in spackspuiten en zoekt u een vakman die op een professionele en zorgvuldige manier te werk gaat? Aarzel niet en vraag een gratis offerte aan!

Gratis offerte aanvragen
Spackspuiten van wanden
Gladde wandafwerking met spackspuiten

Expertise

Een lekkage of schade aan uw stucwerk is natuurlijk niet prettig. Wij kunnen altijd vrijblijvend langskomen om de schade te beoordelen en de mogelijkheden met u te bespreken. Kijk ook tussen onze projecten zoals bij Lekkage Van der Valk Eindhoven hoe we deze situatie met twee handen aangrijpen, ook het Van der Valk hotel in Eindhoven heeft gebruikt gemaakt van onze expertise!

Bekijk projecten

Veelgestelde vragen

Uw antwoord niet kunnen vinden? Hieronder hebben we veelvoorkomende vragen op een rijtje staan.

  • Wat is spackspuitwerk?

  • Spackspuitwerk, ook wel spackspuiten genoemd, is een kant-en-klaar product. Hierbij wordt uw wand of plafond geëgaliseerd door een meslaag en krijgt de wand of plafond als eindafwerking een korrelstructuur, vaak wit. De structuur kan grof, fijn, vol en open zijn. Het is een voordelige manier van stucwerk, waardoor uw woning vaak in enkele dagen spack gespoten is.

  • Wat is het verschil tussen spackspuitwerk en glad stucwerk?

  • Spackspuitwerk heeft als eindafwerking een structuur. Glad stucwerk blijft, zoals de naam het zegt, glad. Glad stucwerk moet altijd nog geschilderd worden in tegenstelling tot spackspuitwerk. Spackspuiten kan niet glad worden, hiervoor hebben wij een andere dienst, namelijk dunpleister.

  • Waarom is spackspuiten voordeliger dan stucwerk en/of schilderwerk?

  • Spackspuiten gaat een stuk sneller, waardoor de arbeidskosten lager liggen. Ook zijn de materiaalkosten goedkoper. Het resultaat is een strakke afwerking voor een scherpe prijs.

  • Kan ik spackspuitwerk overschilderen?

  • Spackspuitwerk is overschilderbaar. Ons advies is wel om altijd een voorstrijk te gebruiken. Als u, achteraf, vragen daarover heeft, dan mag u die natuurlijk altijd stellen.