Project Augustus Eindhoven!

Ook deze week hebben wij weer een prachtig karwei afgerond, namelijk: project Augustus in Eindhoven. Hier hebben wij 2 woningen onder handen genomen welke beide zogeheten “prefab woningen” zijn. Om te beginnen hebben wij als eerste de hoekprofielen geplaatst op de betonelementen om ervoor te zorgen dat een strakke afwerking is gewaarborgd.

Deze beide woningen hebben wij uiteindelijk weten te voorzien van dunpleisterwerk. Bij de eerste woning hebben wij niet alleen de muren en wanden voorzien maar ook een haard van een strakke laag traditioneel stucwerk. Omdat deze wanden in RAL 9010 (gebroken wit) latex zijn gespoten, hebben wij de spackplafonds meegenomen in de kleur om de woning te voorzien van een moderne en bijpassende kleurcombinatie te krijgen. Doorgaans adviseren wij onze klanten om bij voorkeur altijd 1 kleur wit per ruimte te kiezen!

De tweede woning hebben wij niet alleen de wanden maar ook het plafond voorzien van dunpleisterwerk, deze is behangklaar opgeleverd vanuit de bouw. De toiletten en badkamers zijn voorzien van traditioneel stucwerk tezamen met de tegels. In deze woning zat een hele exercitie vide waarmee waardoor het wat extra tijd heeft gekost waar wij in eerste instantie niet op hadden gerekend. In overleg met de bewoners en met onze ervaring hebben we dit natuurlijk allemaal netjes en tijdig op weten te lossen.

Naast de strakke en frisse uitstraling wit RAL 9016 zijn ook 2 accentkleuren aangebracht, met onze speciale rol techniek waardoor het spuiten van de wanden overbodig is en onze specifieke rol methoden vele malen efficiënter werkt.


Foto's van dit project volgen snel!
  • Dunpleister
  • Glad stucwerk
  • Traditioneel stucwerk
  • Latexspuiten

Diensten

Bekijk de projecten die wij hebben opgeleverd voor onze klanten.

Profiteer nu van collectief stucwerk