Welkom in de wijk Strijp-R

Strijp-R is een nieuwbouwproject van ontwikkelaar Amvest. Deze nieuwbouwwijk ligt perfect tussen, met aan de ene kant de groene ruimte van Landgoed De Wielewaal en het Philips-de Jongh Park en aan de andere kant een nagenoeg rechte lijn via Strijp-S en het Philips Stadion naar het centrum van Eindhoven.

Collectief stukadoren

Voor Strijp-R hebben wij maar liefst zeven woningen onder handen mogen nemen. Dit is allemaal in een collectieve overeenstemmingen met de nieuwe buurtbewoners gebeurd. Zo hebben zij via deze service gezamenlijk bijgedragen aan de realisatie van hun nieuwbouwwanden, door ons binnen korte termijn meerdere woningen af te werken in dezelfde wijk.

Alle woningen uit de wijk Strijp-R zijn voorzien van dunpleisterwerk in combinatie met latexspuiten. Dit hebben we gedaan om zo strak mogelijk, met zo min mogelijk arbeidsburen het werk op te leveren. Een voordeel voor beide partijen dus. Bij een enkele woning zijn de plafonds spack gespoten, omdat deze nog onafgewerkt bleven vanuit de oplevering. Omdat men profiteert van het collectief laten stucen van hun woning kunnen we sneller reageren op de eisen en wensen van de klant, terwijl er aanzienlijk in kosten wordt bespaard voor de klant. Daarnaast helpt het ons een stukje duurzamer te werk te gaan, door geen extra overbodige ritten te maken voor materialen of meerdere keren terug te komen voor verschillende werken.

Met collectief stukadoren bieden wij voor iedereen een win - win situatie!

Probleemloos

Tijdens en na de opleveringen kwamen we zoals verwacht geen problemen meer tegen, enkel een klein beetje oponthoud maar daar wisten we goed mee om te gaan. Wij hechten veel waarde aan onze klanten en staan daarom te allen tijden klaar voor onze klanten.

Wanden en plafonds afwerken met latex spuiten


Bij onze dienst latex spuiten wordt de verf gespoten in plaats van traditioneel schilderen met een roller. Dit betekent dat er meer materiaal op de oppervlakte wordt gespoten, maar met minder arbeid, wat resulteert in een tijdbesparende en kosteneffectieve oplossing!

Wilt u ook uw wanden en plafonds laten afwerken door de gezelligste, en nog belangrijker de meest gespecialiseerde nieuwbouw stukadoors van Nederland? Dan staan wij u graag te woord voor een eerste oriëntatie gesprek, waarna wij samen met u een plan de campagne maken om ook uw woning te voorzien van prachtig stucwerk!

Vraag direct uw offerte aan!

Foto's van dit project volgen snel!
  • Collectief stucwerk
  • Latex spuiten
  • Glad stucwerk

Diensten

Bekijk de projecten die wij hebben opgeleverd voor onze klanten.

Profiteer nu van collectief stucwerk