Effectief dunpleister laten aanbrengen?

De wanden van uw gehele woning kunnen vaak al glad en strak zijn in slechts twee werkbezoeken met onze effectieve manier van dunpleisteren.

Dunpleisterwerk
Wat is dunpleister?

Wat is dunpleister?

Dunpleister is één van de nieuwste technieken voor glad stucwerk. Het is een ondergrondvolgend product dat zeer efficiënt is voor behangklare wanden, zoals bij een nieuwbouwwoning. Eerst wordt machinaal een pleisterlaag van enkele millimeters aangebracht. Deze wordt geëgaliseerd en geschuurd. Afsluitend houden we een controleronde, waarbij we oneffenheden verwijderen.

Gratis offerte aanvragen

Dunpleister voor uw nieuwbouwwoning

De behangklare wanden van uw nieuwbouwwoning staan er goed bij, maar nog niet goed genoeg voor schilderwerk. Dunpleister is de meest efficiënte en voordelige manier om hier verandering in te brengen. Het is vaak al de helft goedkoper dan traditioneel stucwerk. Er wordt slechts een dunne laag aangebracht, waardoor er geen lange droogtijden zijn en u behoudt de hardheid van uw ondergrond. Dunpleisterwerk is vrijwel niet te onderscheiden van traditioneel glad pleisterwerk. Daarnaast is dunpleisterwerk een techniek dat een stuk minder vervuiling voor uw huis veroorzaakt. Tel daarbij de voordeligheid en snelheid van de dienst op en dan is het voordeel makkelijk te begrijpen! De wanden van uw gehele nieuwbouwwoning kunnen vaak al glad en strak zijn in slechts twee werkbezoeken.

Meer over nieuwbouw
Dunpleisteren woning

Veelgestelde vragen

Uw antwoord niet kunnen vinden? Hieronder hebben we veelvoorkomende vragen op een rijtje staan.

 • Wat is dunpleister?

 • Dunpleister is één van de nieuwste technieken voor glad stucwerk. Het is een ondergrondvolgend product dat zeer efficiënt is voor behangklare wanden, zoals bij een nieuwbouwwoning. Eerst wordt machinaal een pleisterlaag van enkele millimeters aangebracht. Deze wordt geëgaliseerd en geschuurd. Afsluitend houden we een controleronde, waarbij we oneffenheden verwijderen.

 • Waarom uw woning laten dunpleisteren?

 • De behangklare wanden van uw nieuwbouwwoning staan er goed bij, maar nog niet goed genoeg voor schilderwerk. Dunpleister is de meest efficiënte en voordelige manier om hier verandering in te brengen. Er wordt slechts een dunne laag aangebracht, waardoor er geen lange droogtijden zijn en u behoudt de hardheid van uw ondergrond. Dunpleisterwerk is vrijwel niet te onderscheiden van traditioneel glad pleisterwerk.

 • Waarom is Slegers Spuitwerken expert op het gebied van dunpleisterwerk?

 • Vanaf het begin dat deze dienst ontwikkeld werd, zijn wij bezig geweest om alle ins- en outs van de producten en machines, die hierbij te pas komen, te leren. In tegenstelling tot veel stukadoorsbedrijven beschikken wij zelf over de machines om deze dienst toe te passen. Wij hoeven dus niks te huren en zijn niet afhankelijk van anderen.

 • Kunnen er indien nodig wel hoekijzers geplaatst worden bij dunpleisterwerk?

 • Heeft u een betonnen prefabwoning en heeft u geen hoekbeschermers op de dagkanten dan kunnen wij de uitwendige hoeken strak maken met een hoekschopje. Mocht u toch liever hoekbeschermers willen, dan kunnen wij dit altijd doen.

 • Kan ik dunpleisterwerk zelf schilderen?

 • U kunt dunpleisterwerk zelf schilderen. Echter adviseren wij altijd om dit door ons voor een scherpe prijs te laten latexspuiten. Zo blijven wij verantwoordelijk en u heeft u gegarandeerd een strak eindresultaat!

 • Kan dunpleisterwerk ook gebruikt worden voor de plafonds van mijn nieuwbouwwoning?

 • Nee, hiervoor moet traditioneel stucwerk aan te pas komen.

 • Hoelang duurt het voor dunpleisterwerk droog is en geschilderd kan worden?

 • In tegenstelling tot traditioneel stucwerk is dunpleisterwerk een vochtarm product. U heeft dus geen last van een droogperiode van enkele weken, zoals bij traditioneel stucwerk. Bij dunpleisterwerk kunt u gaan schilderen zodra wij de deur uit zijn.