Dit moet u weten over dunpleister voor uw nieuwbouwwoning

De behangklare wanden van uw nieuwbouwwoning staan er goed bij, maar nog niet goed genoeg voor schilderwerk. Dunpleister is de meest efficiënte en voordelige manier om hier verandering in te brengen. Het is vaak al de helft goedkoper dan traditioneel stucwerk. Er wordt slechts een dunne laag aangebracht, waardoor er geen lange droogtijden zijn en u behoudt de hardheid van uw ondergrond. Dunpleisterwerk is vrijwel niet te onderscheiden van traditioneel glad pleisterwerk. Daarnaast is dunpleisterwerk een techniek dat een stuk minder vervuiling voor uw huis veroorzaakt. Tel daarbij de voordeligheid en snelheid van de dienst op en dan is het voordeel makkelijk te begrijpen! De wanden van uw gehele nieuwbouwwoning kunnen vaak al glad en strak zijn in slechts twee werkbezoeken.

Een nieuwbouwwoning is uitermate geschikt voor dunpleisterwerk. De wanden zijn al behangklaar en hebben een juiste ondergrond om aan te hechten. Behangklare wanden zien er vaak al prima uit en hebben niet veel nodig om helemaal strak te worden getrokken. Een dunne laag volstaat dus.


Bekijk meer vragen en antwoorden
Uw woning laten stucen? Ontdek hoe Afbouw Slegers kan helpen! Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Wij zijn een team van gepassioneerde stukadoors die uw woning mooi afwerken. U kunt in één minuut een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen
Daphne staat u graag te woord
Liever teruggebeld worden?

Vul het onderstaand formulier in zodat een van onze Afbouw Specialisten contact met u kan opnemen.