Uw nieuwbouw muren laten afwerken met een prachtig eindresultaat

Wij leveren u de beste kwaliteit afwerking voor uw nieuwbouw muren tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Gladde wandafwerking nieuwbouw
Nieuwbouwhuis afwerking

Waarom uw nieuwbouw muren door ons laten afwerken?

U bent vast al aan het plannen over de inrichting van uw nieuwbouwhuis, desondanks wilt u er zeker van zijn dat u straks woont in een ruimte met prachtige muren en plafonds. Dit werk kunt u aan ons over laten, wij zijn namelijk al ruim 10 jaar actief in de nieuwbouw sector en hebben al honderden projecten opgeleverd met prachtige eindresultaten tot gevolg.

Wij werken met de nieuwste methode en technieken om muren en plafonds van nieuwbouwwoningen af te werken, wij garanderen kwaliteit en flexibel werkschema afgestemd op uw planning. Daarnaast zijn wij als nieuwbouw specialisten vele malen goedkoper dan traditionele stukadoors. Welke toren hoge prijzen rekenen omdat zij simpelweg niet de juiste materialen en kennis in huis hebben om effectief en efficient een nieuwbouwhuis af te werken.

Gratis offerte aanvragen

Voordelen van een nieuwbouw stucwerk t.o.v. traditioneel stucwerk

Los van het feit dat wij veel ervaring hebben in het afwerken van nieuwbouwwoningen bieden wij ook totaalpakketten waarmee wij u compleet ontzorgen, hierbij kunt u denken aan all-in stucwerk, latexspuiten, spackspuiten en pleisterwerken, u mag het allemaal aan ons over laten! Daarnaast trainen en selecteren wij onze eigen stukadoors in het stucen en spuiten van nieuwbouwhuizen, dit zodat wij onze klanten een prachtig eindresultaat kunnen beloven.

Bovendien bezitten wij materialen en gereedschappen die traditionele stukadoors doorgaans niet hebben, hierdoor zijn wij flexibeler in onze werkzaamheden waardoor nee verkopen geen optie is. Wij ontzorgen u met een geselecteerd aanbod aan diensten die speciaal ontwikkeld zijn voor nieuwbouwhuizen daarnaast begeleiden en adviseren wij u persoonlijk door het gehele traject.

Wilt u graag meer informatie over stukadoorswerk voor nieuwbouw? Vraag dan direct een offerte aan en krijg een prijsopgave op maat!

Behangklare nieuwbouw wanden
Gladde wandafwerking

Stuc- en/of spuitwerk behangen of rechtstreeks schilderen? Keuzes...

Het is begrijpelijk als u zich afvraagt of het verstandig is om juist nu voor stuc- en/of spuitwerk te kiezen. De eerste jaren moet uw nieuwbouwwoning zich nog ‘zetten’, waardoor scheurvorming kan ontstaan. Een oplossing hiervoor is behangen en wachten met stuc- en/of spuitwerk.

Het is om die reden kostentechnisch niet efficiënt om behang weer te verwijderen om het vervolgens te laten stucen. Bij het verwijderen van behang kan het zelfs delen van de muur meenemen.

Onze rol als specialisten doen wij niet waar als we u niet zouden adviseren welke consequenties gepaard gaan met behangen, scheurvorming en rechtstreeks schilderen. Hieronder sommen we deze onderwerpen nog eens voor u op.

Bereken uw prijs

Last van Scheurvorming?

Heeft u last van scheuren en heeft u glad stuc- of spuitwerk, dan is dit vaak plaatselijk te herstellen en gemakkelijk weg te werken. De fundering van uw nieuwe woning verzakt nog wat in de loop van de tijd. Daarnaast bestaat uw nieuwbouwwoning uit nieuwe materialen, die nog ‘werken’, oftewel uitzetten en inkrimpen. Tegenwoordig worden betere producten gebruikt bij het bouwen van uw huis, zodat scheurvorming zoveel mogelijk beperkt wordt. Zoals hierboven al staat beschreven komen wij scheurvorming herstellen tegen een tegemoetkomende prijs. Het is niet nodig om complete muren over te stuken of te spackspuiten. Hooguit moet het schilderwerk overgedaan worden.

Nadelen Behangen

Behangen is nooit zo strak als stuc- en spuitwerk. Zo zijn banen vaak zichtbaar en kunnen hoeken na enkele tijd gaan plooien. In tegenstelling tot stuc- of spuitwerk zijn beschadigingen niet meer bij te werken of op te lossen. Heeft u toch voor behang gekozen en wilt u later laten stuken? Dan moet het behang compleet verwijderd worden, anders gaat het vocht van het nieuwe stuc- of spuitwerk hierin zitten. Hierdoor kan het stucwerk loskomen.

Nadelen schilderen

Uw wanden zijn behangklaar opgeleverd. Deze lijken op het oog egaal, maar zodra u begint met schilderen komen de eerste oneffenheden al naar voren. Deze zijn met alleen schilderen niet weg te werken. Daarnaast is de zuiging van de muren op dat moment zo sterk dat er al snel een contrast ontstaat in uw schilderwerk. Kosten voor achteraf herstel zijn aanzienlijk hoger dan direct kiezen voor stuc- of spuitwerk.

Vraag gratis een offerte aan en krijg binnen 24 uur antwoord!

Voor een vrijblijvende offerte kunt u het formulier hieronder invullen, u heeft dan al binnen 24 uur een complete prijsindicatie en weet dan exact waar u aan toe bent. Voor korte vragen kunt u ons bellen, mailen, WhatsApp of een chatbericht achterlaten.

Selecteer uw type woning
Waarmee mogen wij u van dienst zijn?
Selecteer eerst uw type woning s.v.p.
Maximale bestandsgrootte 10MB.
Uploaden...
fileuploaded.jpg
Uploaden mislukt.Maximale grootte voor bestanden is 10 MB.
Bericht
Bedankt! We hebben uw bericht ontvangen, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Oeps er ging iets mis! Controleer de velden, en probeer het opnieuw.

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Veelgestelde vragen over:

Nieuwbouw muren afwerken

Uw antwoord niet kunnen vinden? Hieronder hebben we veelvoorkomende vragen op een rijtje staan.

 • Wat is het beste stucwerk voor mijn nieuwbouwwoning?

 • Voor iedere wens en elke portemonnee is er een passende oplossing om uw woning mooi te maken. Tijdens de vrijblijvende werkopname krijgt u een goed inzicht in welke mogelijkheden er zijn en welke kosten eraan zijn verbonden.

 • Waarom is Slegers Spuitwerken de beste keuze voor mijn nieuwbouwwoning?

 • Slegers Spuitwerken heeft jarenlange ervaring op het gebied van nieuwbouw stucwerk. Daarnaast beschikken wij over de juiste gereedschappen, methodiek, techniek en diploma’s. Daarnaast zijn wij flexibel in afspraken en kennen wij uw situatie als geen ander. Ook met het herstellen van scheuren in uw nieuwbouw plafond en/of muren hebben wij ruimschootse ervaring. In het kort staan wij van stukadoorsbedrijf Slegers Spuitwerken garant voor gekwalificeerd stuc -en spuitwerk voor uw nieuwbouwwoning.

 • Is behangen niet beter voor de wanden van mijn nieuwbouwwoning?

 • Behangen is nooit zo strak als stuc- en spuitwerk. Zo zijn banen vaak zichtbaar en kunnen hoeken na enkele tijd gaan plooien. In tegenstelling tot stuc- of spuitwerk zijn beschadigingen niet meer bij te werken of op te lossen. Heeft u voor behang gekozen en wilt u later toch laten stuken? Dan moet het behang compleet verwijderd worden, anders gaat het vocht van het nieuwe stuc- of spuitwerk hierin zitten. Hierdoor kan het stucwerk loskomen.

 • Hoelang is Slegers Spuitwerken bezig met mijn nieuwbouwwoning?

 • Als u alleen gebruikt maakt van onze wandafwerking, dan zijn wij al vaak binnen enkele dagen klaar met uw nieuwbouwwoning. Als u gebruik maakt van traditioneel stucwerk, dan moet eerst al het vocht uit het stucwerk, voordat wij de laatste laag kunnen aanbrengen. Vraag tijdens een vrijblijvende werkopname naar de duur van het hele proces. Het is immers maatwerk.

 • Hoe snel zijn de wanden van mijn nieuwbouwwoning voorzien glad en strak stucwerk?

 • Dit gebeurt al vaak in 2 á 3 werkbezoeken.

 • Hoe snel is mijn nieuwbouwwoning spack gespoten?

 • Wij streven ernaar uw woning, na start, binnen 3 werkdagen op te leveren.

 • Binnen welke termijn kan Slegers Spuitwerken starten met mijn nieuwbouwwoning?

 • Uiteraard proberen wij u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Omdat er vaker vertragingen optreden met opleveringen in de nieuwbouw proberen wij hier met de klant zo flexibel en ruimdenkend mee om te gaan.