Laat uw muren of plafond spackspuiten

Wij zijn gespecialiseerde stukadoors in de nieuwbouwsector. Wij werken met de nieuwste methodes en technieken voor een gladde en strakke wandafwerking afgestemd op uw wensen. Onder onze diensten valt ook het afwerken van wanden en plafonds door middel van spackspuiten.

Wanden en plafond afwerking met spackspuitwerk
Wat is spackspuiten?

Wat is spackspuiten?

Spackspuitwerk, ook wel spackspuiten genoemd, is een kant-en-klaar product. Hierbij wordt uw wand of plafond geëgaliseerd door een meslaag en krijgt de wand of plafond als eindafwerking een korrelstructuur, vaak in de kleur wit. De structuur van het spackspuitwerk kan grof, fijn, vol of open zijn, afhankelijk van uw voorkeur. Spackspuiten is een voordelige vorm van stucwerk, vaak in zeer korte termijn al klaar en daarnaast geschikt voor verschillende woningsoorten of panden.

Gratis offerte aanvragen

Waarom u door ons spackspuitwerk laat aanbrengen

U bent vast al aan het plannen over de inrichting van uw woning, echter wilt u er zeker van zijn dat u straks woont in een ruimte met prachtige muren en plafonds die passen bij uw smaak of interieur. Dit werk kunt u aan ons over laten, wij zijn namelijk al ruim 10 jaar actief in de nieuwbouw sector en bestaande markt. Daarnaast hebben wij al honderden projecten opgeleverd met prachtige eindresultaten tot gevolg.

Wij werken met de nieuwste methode en technieken om muren en plafonds van uw woning af te werken, wij garanderen kwaliteit en flexibel werkschema afgestemd op uw planning. Daarnaast zijn wij als nieuwbouw specialisten vele malen goedkoper dan traditionele stukadoors. Welke toren hoge prijzen rekenen omdat zij simpelweg niet de juiste materialen en kennis in huis hebben om effectief en efficient een nieuwbouwhuis af te werken.

spackspuiten nieuwbouwwoning muren en plafonds

Vraag gratis een offerte aan en krijg binnen 24 uur antwoord!

Voor een vrijblijvende offerte kunt u het formulier hieronder invullen, u heeft dan al binnen 24 uur een complete prijsindicatie en weet waar u aan toe bent. Voor korte vragen kunt u ons bellen, mailen, WhatsApp of een chatbericht achterlaten.

Selecteer uw type woning
Waarmee mogen wij u van dienst zijn?
Selecteer eerst uw type woning s.v.p.
Maximale bestandsgrootte 10MB.
Uploaden...
fileuploaded.jpg
Uploaden mislukt.Maximale grootte voor bestanden is 10 MB.
Bericht
Bedankt! We hebben uw bericht ontvangen, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Oeps er ging iets mis! Controleer de velden, en probeer het opnieuw.

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Veelgestelde vragen

Uw antwoord niet kunnen vinden? Hieronder hebben we veelvoorkomende vragen op een rijtje staan.

  • Wat is spackspuitwerk?

  • Spackspuitwerk, ook wel spackspuiten genoemd, is een kant-en-klaar product. Hierbij wordt uw wand of plafond geëgaliseerd door een meslaag en krijgt de wand of plafond als eindafwerking een korrelstructuur, vaak wit. De structuur kan grof, fijn, vol en open zijn. Het is een voordelige manier van stucwerk, waardoor uw woning vaak in enkele dagen spack gespoten is.

  • Wat is het verschil tussen spackspuitwerk en glad stucwerk?

  • Spackspuitwerk heeft als eindafwerking een structuur. Glad stucwerk blijft, zoals de naam het zegt, glad. Glad stucwerk moet altijd nog geschilderd worden in tegenstelling tot spackspuitwerk. Spackspuiten kan niet glad worden, hiervoor hebben wij een andere dienst, namelijk dunpleister.

  • Waarom is spackspuiten voordeliger dan stucwerk en/of schilderwerk?

  • Spackspuiten gaat een stuk sneller, waardoor de arbeidskosten lager liggen. Ook zijn de materiaalkosten goedkoper. Het resultaat is een strakke afwerking voor een scherpe prijs.

  • Kan ik spackspuitwerk overschilderen?

  • Spackspuitwerk is overschilderbaar. Ons advies is wel om altijd een voorstrijk te gebruiken. Als u, achteraf, vragen daarover heeft, dan mag u die natuurlijk altijd stellen.