Latexverfspuiten voor een superstrak eindresultaat!

Bent u toe aan een verfrissende uitstraling van uw muren, wanden en plafonds? Met latex spuiten garanderen wij een superstrak eindresultaat!

Wanden en plafond afwerking met latex spuiten
Wat is latex spuiten?

Waarom kiezen voor latex spuiten?

Met latex spuiten brengen wij op mechanische wijze (vaak airless) latexverf aan op uw muren of plafond wat resulteert in een strakke en frisse afwerking. Door deze nieuwe spuittechniek toe te passen ontstaat er een egale structuur wat veelal strakker is dan sauswerk met de traditionele verfrollers. Bovendien is latex spuiten ook nog eens een stuk sneller te realiseren dan traditioneel verfrollen en om die reden ook vaak voordeliger in de prijs.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het werken met latex spuiten, hierdoor weten wij als geen ander hoe we voor iedere situatie de juiste oplossing kunnen bieden. We hebben een rijk assortiment aan kleuren en kunnen om die reden iedere kleur naar keuze realiseren op uw wanden of plafonds. Daarnaast zullen wij te allen tijde voorafgaand aan het project beginnen met een uitgebreide inspectie van de huidige staat van iedere muur, wand of plafond. Met onze passie en ervaring voor latex spuiten kunt u zeker zijn van een strak en fris eindresultaat!

Gratis offerte aanvragen

Kwaliteit spuitwerk en garantie

Wij werken enkel en alleen met de modernste en meest kwalitatieve latexverfproducten. Daarnaast bezitten wij splinternieuwe gereedschappen die ons helpen bij het vakkundig aanbrengen van latex op uw muren en plafonds. Bovendien bieden wij standaard 5 jaar garantie op het behoud van de latexverf die wij bieden.

Met passie en plezier voor het vak doen wij van Slegers Spuitwerken er alles aan om van begin tot eind u te adviseren en te begeleiding naar een geweldig resultaat! Bij ons krijgt u al binnen 24 uur antwoord op uw offerteaanvraag en geven wij u advies op maat voor uw specifieke situatie.

Latex spuiten nieuwbouw pand

Vraag gratis een offerte aan en krijg binnen 24 uur antwoord!

Voor een vrijblijvende offerte kunt u het formulier hieronder invullen, u heeft dan al binnen 24 uur een complete prijsindicatie en weet waar u aan toe bent. Voor korte vragen kunt u ons bellen, mailen, WhatsApp of een chatbericht achterlaten.

Selecteer uw type woning
Waarmee mogen wij u van dienst zijn?
Selecteer eerst uw type woning s.v.p.
Maximale bestandsgrootte 10MB.
Uploaden...
fileuploaded.jpg
Uploaden mislukt.Maximale grootte voor bestanden is 10 MB.
Bericht
Bedankt! We hebben uw bericht ontvangen, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Oeps er ging iets mis! Controleer de velden, en probeer het opnieuw.

Contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een offerte op maat.

Veelgestelde vragen over:

Latex spuiten

Uw antwoord niet kunnen vinden? Hieronder hebben we veelvoorkomende vragen op een rijtje staan.

 • Welke kwaliteit latex gebruiken jullie?

 • Onze standaard latex is schrobvaste verf. Tegen een meerprijs kunnen wij ook afwasbare latex aanbrengen.

 • Welke kosten zijn verbonden aan latex spuiten?

 • Dit is afhankelijk van de ondergrond. Als u dunpleisterwerk of traditioneel stucwerk door ons heeft laten aanbrengen, dan krijgt u korting op het latexspuiten. U krijgt dan een totaalprijs voor een scherpe prijs.

 • Wat is latex spuiten en waarom?

 • Latex spuiten is machinaal aanbrengen van verf op uw wanden en plafonds. Nieuw stucwerk wordt eerst geschuurd, daarna wordt de eerste laag aangebracht. Vervolgens worden oneffenheden verwijderd en de inwendige hoeken worden gekit. Wanneer het stucwerk in de juiste staat is wordt de tweede en laatste laag aangebracht. De latex wordt aangebracht met een airless spuitmachine, waardoor dit een stuk sneller gaat dan traditioneel rollen van latex. Ook geeft latex spuiten een strakker resultaat. In alle gewenste kleuren kunnen wij latexspuiten.

 • Latex spuiten jullie elke ondergrond?

 • Helaas kunnen wij grove ondergronden, zoals spachtelputz of Granol niet latex spuiten. Met een gladde ondergrond kunnen wij de juiste kwaliteit garanderen.

 • Kan ik na enkele jaren mijn wanden zelf overschilderen na het latex spuiten?

 • Zeker, de wanden zijn al eens geschilderd en daarom krijgt u ze vaak met één laag weer als nieuw.

 • Hoe snel is mijn woning latex gespoten?

 • De vierkante meters en kleur spelen hier een rol. Ons streven is om binnen 2 à 3 werkmomenten uw woning compleet latex te spuiten.